Wij zijn niet verantwoordelijk voor...

Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigd haarverlenging, sluitingen, frontals en alle andere haarstukken die buiten Change Your Hair om door een derde zijn gekleurd en/of gebleekt!

Produkten die speciaal voor U gemaakt zijn!!!

Let op !

Dit produkt is speciaal voor U gemaakt.
Op deze bestelling is herroepingsrecht zoals in AV (algemene voorwaarden) opgenomen NIET van toepassing.
Wat is Virgin Hair???

Virgin haar is natuurlijk en onbewerkt. Onbehandeld haar wordt geleverd in de natuurlijke kleur, zoals bruin en zwart. Maar het kan op speciaal verzoek worden gebleekt, gekleurd, gewassen en worden gedroogd; Onze behandelingen houden het haar zonder schade in haar natuurlijke vorm.

Laten de banen veel haren los?
Ons haar heeft met de juiste zorg weinig tot geen haar uitval. Hair extensions moeten worden behandeld en verzorgd zoals u uw eigen natuurlijke haar zou verzorgen. Om haaruitval te verkomen raden wij u aan om uw haar te laten behandelen in ons salon.

Hoelang duurt het voor ik mijn bestelling in huis hebt???

Onze levertijd duurt 3 tot 7 werkdagen. Zodra wij u afgeronde bestelling hebben ontvangen, gaat de levertijd in. U krijgt een mailt van ons ter bevestiging. Wij werken o.a. met Melanated Express en PostNL. Afhankelijk van de type verzending krijgt u van ons een trackingnummer toegestuurd.